Spoštovani krajani Nove Gorice

Pred vami je interaktiven zemljevid preko katerega lahko na enostaven način predlagate izboljšavo, sporočite okvaro/napako ali opozorite na vandalizem v našem mestu. Enostavno se na zemljevidu postavite na želeno mesto in ob kliku se vam odpre vnosna forma. Izpolnite obvezna okna (ta so označena z zvezdico *), po potrebi nam pošljete tudi fotografijo - za boljšo predstavo, potrdite splošne pogoje uporabe spletne aplikacije ter izberete spodaj "dodaj točko". Ko je točka dodana, še ni objavljena, prikaže se siva točka, pred samo objavo zahtevka, bomo preverili vsebino zahtevka in vse žaljive/neprimerne zahtevke odstranili. Primerne zahtevke, ki se navezujejo na vsebino aplikacije, bomo potrdili in tako bo zahtevek objavljen, obarva se v barvo, ki velja za izbrano vrsto zahtevka. 

Zahtevek bomo obravnavali v čim krajšem možnem času ter vas obvestili o rešitvi oziroma odgovorili na vaše vprašanje. Korespondenca poteka preko e-mail naslova, ki ste ga navedli v obrazcu. 

Upamo, da bomo z aplikacijo odprli še en pomemben kanal komunikacije med Krajevno skupnostjo/Mestno občino in krajani saj se velikokrat zgodi, da ljudje ne vedno točno na koga se obrniti.

Pomembno: V obravnavo sprejemamo izključno točke, ki se nanašajo na javne površine in izključno na območju Krajevne skupnosti Nova Gorica.

Aplikacija je trenutno v fazi testiranja.

Legenda:

Predlog izboljšave
Okvara/poškodba
Vandalizem
Nova prijava
ar©tur